Információk, tudnivalók a november 28-29-i „Premontreiek 100 éve Gödöllőn” című tudományos jubileumi konferencia résztvevőinek

A konferenciát a Gödöllői Királyi Kastély Barokk Színházában tartjuk november 28-án és 29-én. A helyszín a kastély V. kapuja felől közelíthető meg gyalogosan és autóval is, a meghívón és a plakáton szereplő térkép szerint. Autóval érkező vendégeink az udvarban parkolhatnak díjmentesen. Ha valaki a főbejáraton érkezik, őt is útba igazítják a kihelyezett útjelző táblák és a kastély munkatársai.

A regisztráció mindkét napon 8:15-kor kezdődik. Természetesen nem kell szerdán újra regisztrálnia annak, aki ezt előző nap már megtette. Mivel mindkét nap közel 150 főt várunk, kérjük, hogy az érkezést ne hagyják az utolsó percekre, így elkerülhetjük a regisztrációnál a torlódást és a programot pontosan tudjuk kezdeni 9 órakor.

Aki később érkezik, a nap folyamán később is regisztrálhat.

Ruhatár a Barokk Színház melletti folyosón lesz, díjmentesen igénybe vehető.

A szekciók közti szünetekben kávéra, pogácsára és ásványvízre sok szeretettel vendégül látjuk a résztvevőket.

Az ebédszünetben mindkét nap lehetőség lesz a városban a közeli éttermekben megebédelni. Ehhez a helyszínen kihelyezett plakáton ajánlunk néhány helyet, de érdemes lehet előre megkeresni az interneten a környékbeli éttermeket, esetleg asztalt is foglalni.

A november 28-i, keddi vesperás a Kastélykápolnában lesz. Ez a helyiség sajnos fűtetlen, ezért mindenképpen kabátban kell majd odamenni. A kastély munkatársai szívesen átvezetik a résztvevőket.

A vesperás utáni koncert a Lovardában lesz, mely a Barokk Színház mellett van.

Az állófogadás az erre regisztrált vendégeknek ezután kezdődik a kijelölt helyen.

Kérdés esetén keressenek minket az apatsag@premontrei.hu e-mail címen vagy a +36 20 298 9528-as telefonszámon!